Affichage des résultats 1 à 7 sur 7

Discussion: Forum Issues Today?

  1. #1
    Avatar de Stirl_ae86
    Legacy Member

    Status
    Offline
    Date d'inscription
    mars 2002
    Localisation
    Alberta
    Car:
    No vehicle .
    A.K.A:
    Stirl_89mr2
    Messages
    10 714
    Likes (Given)
    3497
    Likes (Received)
    4577

    Forum Issues Today?

    I'm using Google Chrome as usual and noticed today that there's an alert in the top right corner of my browser. It says that this page is trying to load scripts from unauthenticated sources. I also noticed that when making a post, I don't have the icons to insert links, photos, videos, etc.

    Is anyone else having this problem?
    Toyota Fanboy #1


  2. #2
    Avatar de DJD&G
    Forum God

    Status
    Offline
    Date d'inscription
    mars 2011
    Localisation
    Saint-Ours
    Car:
    Chevrolet Jetta vi-arecix
    Messages
    11 351
    Likes (Given)
    4589
    Likes (Received)
    3979
    Citation Envoyé par Stirl_ae86 Voir le message
    I'm using Google Chrome as usual and noticed today that there's an alert in the top right corner of my browser. It says that this page is trying to load scripts from unauthenticated sources. I also noticed that when making a post, I don't have the icons to insert links, photos, videos, etc.

    Is anyone else having this problem?
    I have the alert aswell but i have all the icons and everything runs great.
    Citation Envoyé par theoutsider Voir le message
    Ta yeule le troll. Va donc te brosser la queue avec une brosse à BBQ.

  3. Likes Stirl_ae86 Liked this post
  4. #3
    Avatar de DannyITR
    Administrator

    Status
    Offline
    Date d'inscription
    janvier 2002
    Localisation
    Montreal
    Car:
    Acura Integra Type R
    Messages
    13 362
    Likes (Given)
    883
    Likes (Received)
    2371
    Google has just started punishing sites that don't use SSL (https) when asking for login information. We are making the switch as fast as possible but I suspect this is related. The forum is now on SSL so please tell me if you keep getting any errors.
    MontrealRacing.com official twitter account: @MontrealRacing
    DannyITR personal Twitter: @DannyITR

    www.montrealracing.com
    www.redliners.ca

  5. #4
    Avatar de DJD&G
    Forum God

    Status
    Offline
    Date d'inscription
    mars 2011
    Localisation
    Saint-Ours
    Car:
    Chevrolet Jetta vi-arecix
    Messages
    11 351
    Likes (Given)
    4589
    Likes (Received)
    3979
    Citation Envoyé par DannyITR Voir le message
    Google has just started punishing sites that don't use SSL (https) when asking for login information. We are making the switch as fast as possible but I suspect this is related. The forum is now on SSL so please tell me if you keep getting any errors.
    Alert is still on but like i said everythingg works fine.
    Citation Envoyé par theoutsider Voir le message
    Ta yeule le troll. Va donc te brosser la queue avec une brosse à BBQ.

  6. #5
    Avatar de Stirl_ae86
    Legacy Member

    Status
    Offline
    Date d'inscription
    mars 2002
    Localisation
    Alberta
    Car:
    No vehicle .
    A.K.A:
    Stirl_89mr2
    Messages
    10 714
    Likes (Given)
    3497
    Likes (Received)
    4577
    Cool, thanks guys. I still have the alert and have no BB icons when posting.
    Toyota Fanboy #1

  7. #6
    Lives at the track

    Status
    Offline
    Date d'inscription
    décembre 2015
    Localisation
    Montréal-Nord
    Car:
    Pas de véhicule aucun
    Messages
    1 762
    Likes (Given)
    576
    Likes (Received)
    653
    The alert is still there for me and also since today my page doesn't stay logged in anymore. I used to close the tab and when I come back I'm still logged in...now I have to re-login every time (I don't completely close chrome, just the tab).

  8. #7
    Avatar de Stirl_ae86
    Legacy Member

    Status
    Offline
    Date d'inscription
    mars 2002
    Localisation
    Alberta
    Car:
    No vehicle .
    A.K.A:
    Stirl_89mr2
    Messages
    10 714
    Likes (Given)
    3497
    Likes (Received)
    4577
    Today I got fed up of not being able to quote members, or being able to embed anything. So I clicked "load unsafe scripts" on my browser, and immediately got the famous "your are using adblock.." MR pop-up. I'm not using adblock...
    Toyota Fanboy #1

  9. Likes Masaker Liked this post

Règles de messages

  • Vous ne pouvez pas créer de nouvelles discussions
  • Vous ne pouvez pas envoyer des réponses
  • Vous ne pouvez pas envoyer des pièces jointes
  • Vous ne pouvez pas modifier vos messages
  •